La Timișoara, un tânăr a murit după ce s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 10

Data actualizării: Data publicării:
blori de locuințe noaptea
Un tânăr de 28 de ani a murit la Timișoara după ce s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 10 FOTO: Opinia Timișoarei

Un tânăr de 28 de ani a murit la Timișoara, în noaptea de miercuri spre joi, după ce s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 10.

Din cercetări a rezultat că tânărul își invitase niște prieteni acasă și au băut. Pe la miezul nopții, el a ieșit din încăperea în care petreceau, s-a urcat pe pervazul ferestrei de la bucătărie cu gând să treacă, prin exterior, în balcon, lucru pe care îl făcea frecvent, potrivit Opinia Timișoarei. Numai că acum, fiind beat, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul 10.

Câțiva trecători i-au văzut trupul prăbușit și au sunat la 112. Prietenii lui nici nu și-au dat seama de cele întâmplate până când nu le-a bătut poliția la ușă.

În data de 21.12.2022, în jurul orei 23:50, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în fața unui imobil situat pe strada Gheorghe Lazăr din municipiu, s-ar afla o persoană căzută la pământ, în stare de inconștiență, posibil de la etajul 10 al blocului respectiv.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, din nefericire fiind stabilit decesul unui bărbat, în vârstă de 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit că tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi bărbați, într-un apartament din bloc, iar la un moment dat acesta ar fi deschis geamul de la bucătărie, s-ar fi dezechilibrat și a căzut în gol”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri