LIGA I. Dinamo – FC Vaslui 0-1. Sânmărtean a făcut diferenţa

Data publicării:
s23 20dinamo 20vaslui 20beta 20101112 20ok 20ok 20new-32894

A fost a treia înfrângere pe teren propriu pentru Dinamo în acest sezon, iar scaunul antrenorului Dario Bonetti începe să se clatine. „Câinii” se află pe locul 7 în clasament, la nu mai puţin de 13 puncte în spatele Stelei, care are şi un meci mai puţin.

Cel mai bun om de pe teren, Lucian Sânmărtean, a fost şi cel care a înscris singurul gol al partidei, în minutul 37. Vasluianul a tras puternic de la 18 metri şi mingea a intrat în plasă, după ce a atins bara porţii apărate de Bălgrădean.

După marcarea golului, fanii dinamovişti au aruncat pe teren cu beţele de la steaguri.

Din minutul 76 Dinamo a evoluat în inferioritate numerică, Luchin văzând direct cartonaşul roşu, pentru un fault la Niculae din postura de ultim apărător.

Au jucat echipele:

Dinamo: Bălgrădean - Rus, Luchin, Koulibaly, Pulhac (Filip '72) - D. Grigore - Dănciulescu, C. Matei (Issa Ba '58), Munteanu, Curtean (Ţucudean '46) - Alexe. Antrenor: Dario Bonetti.

FC Vaslui: Coman - Milanov, Celeban, Varela, Sălăgeanu -Jumisse, Caue - Varga (Antal '64), Stanciu (Costin '89), Sânmărtean (Sburlea '75) - Niculae. Antrenor: Viorel Hizo.

Cartonaşe galbene: Dănciulescu '11, Pulhac '64, Issa Ba '70, Grigore '70, Ţucudean '90+2, Alexe '90+3 / Stanciu '24

Cartonaş roşu: Luchin '76

Arbitri: Marius Avram (central) - Vasile Marinescu, Vladimir Urzică (asistenţi) - George Cătălin Găman (rezervă)

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Bonetti: Ne batem pentru locul 5

Italianul Dario Bonetti nu pare să mai aibă viață lungă în Ștefan cel Mare. După 0-1 cu FC Vaslui, tehnicianul "câinilor" a șocat la conferința de presă, unde a vorbit despre obiectivul echipei. Bonetti spune că s-ar mulțumi cu un loc 5 la finalul stagiunii, deși o asemenea clasare ar însemna ratarea cupelor europene.

"Dacă am pierdut în seara asta, în principal a fost din cauza noastră. Sunt dezamăgit doar de rezultat, nu de prestația jucătorilor mei. Obiectivul nu poate fi câștigarea titlului, nu ne gândeam la locul 1. Cu siguranță până la locurile 5 ne putem bate. Cu Bistrița am avut carențe în ceea ce privește finalizarea, cu Steaua a văzut toată lumea ce s-a întâmplat, iar în această seară am întâlnit o echipă care are o calitate mai bună decât noi. Partida a fost echilibrată, pentru că nu am luat goluri. A fost un șut la poartă care a dus la golul decisiv", a spus Bonetti la Digi Sport.

Sânmărtean nu a renunţat la titlu

Autorul golului victoriei, Lucian Sânmărtean, este convins că FC Vaslui păstrează șanse la locul 1, în ciuda jocului foarte bun prestat de liderul Steaua.

"E o victorie importantă, care ne ține acolo sus. Aveam nevoie de victorie și am reușit să învingem o echipă foarte bună. Sigur că suntem în urmărirea Stelei! Sper să confirmăm și în meciurile viitoare. Toată lumea se grăbește să o dea pe Steaua campioană, dar mai sunt multe partide și cred că echipa care va fi constantă și care va scoate puncte afară va avea câștig de cauză", a declarat Sânmărtean.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri