Marile cluburi de fotbal cumpără echipament de joc de la Mârşa

Data publicării:
0412 20tricou 20aston-36706

La fabrica din Mârşa, judeţul Sibiu, 80 de angajate lucrează de zor să termine 5.000 de tricouri şi şorturi personalizate, pentru export.

De mai bine de 15 ani, cluburi cu renume precum Twente Enschede, F.C. Koln sau Aston Villa cumpără echipamente produse în Sibiu. La fel fac și echipe românești precum Steaua, Concordia Chiajna sau Pandurii Târgu Jiu.

„Sunt contacte foarte bune cu Germania, cu Olanda, cu Austria, cu Franţa. Avem site-uri în Franţa de pe care primim deja comenzi. Echipamentele sunt personalizate, imprimate, brodate exact după preferinţele clientului. Tehnologia este de ultimă oră”, spune Alexandru Bălan, proprietarul fabricii de textile din Mârşa.

Nu doar sportivii apreciază astfel de echipamente, ci şi suporterii. Din portofoliul textiliştilor sibieni fac parte fanii unor echipe ca Real Madrid, Manchester United sau Juventus Torino, care comandă fanioane, fulare sau pălării.

Comenzile vin şi din alte discipline sportive, cum sunt ciclismul sau schiul. Iarna, şcolile de schi din Austria şi Germania comandă de la Sibiu veste şi costume de schi pentru instructorii şi elevii lor.

În medie, un echipament produs aici costă 100 de lei. Acest preţ poate însă să crească în funcţie de materialele textile alese de clienţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri