Noi imagini de la scandalul Boureanu - polițiști

Data actualizării: Data publicării:
boureanu

Imagini noi ne ajută să vedem şi din alt unghi incidentul în urma cărui a fost arestat Cristian Boureanu. Din filmul care circulă pe internet aflăm şi de ce a avut nevoie fostul parlamentar de îngrijiri medicale.

În imagini, Cristian Boureanu este în afara maşinii. Îi cere iubitei să filmeze. Se apropie de agentul de la rutieră şi-i dă acestuia un genunchi sub centură. Poliţistul ripostează imediat şi-l pune la pământ, dintr-un singur pumn.

În urma incidentului, Cristian Boureanu a fost arestat preventiv pentru ultraj. În acelaşi timp, procurorii au deschis un dosar penal în care verifică dacă agentul de la Brigada Rutieră poate fi acuzat de purtare abuzivă.

Scandalul a avut loc în noaptea de 9 iunie. Cristian Boureanu era pasager în maşina care a fost trasă pe dreapta de un echipaj de poliţie, pentru un control de rutină. Cum nu au descoperit abateri, agenţii i-au permis şoferului să plece. În acel moment, fostul parlamentar a început scandalul şi i-a prins poliţistului degetele în portiera maşinii.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru 30 de zile, fiindu-i întocmit dosar penal pentru ultraj.

Surse judiciare au declarat că miercuri, 15 iunie, fostul deputat s-a plâns de dureri de cap şi a cerut să fie dus la spital. Boureanu a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost supus unor investigaţii medicale complexe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri