O minoră de 15 ani, violată în toaleta unui mall. Polițiștii au aflat cine este agresorul fetei

Data publicării:
Masina de politie
O minoră de 15 ani, violată în toaleta unui mall din Galați.

O minoră de 15 ani din Galaţi a fost violată, miercuri seara, în toaleta unui mall de fostul ei prieten cu doi ani mai mare, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Potrivit sursei citate, la data de 30 noiembrie, la ora 19,12, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi, o persoană are nevoie de ajutor.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie, ajunşi în scurt timp la faţa locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forţat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin ameninţări cu acte de violenţă, să întreţină cu acesta, împotriva voinţei sale, raport sexual.

Cel care ar fi comis această faptă nu a mai fost găsit la faţa locului, însă poliţiştii au stabilit cu exactitate cine este persoana, un tânăr cu vârsta de 17 ani.

A fost efectuată cercetarea la faţa locului, iar după examinarea medico-legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta, potrivit Agerpres.

„A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte şi a luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat IPJ Galaţi.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri