O nouă posibilă crimă. Fragmente osoase, aparent umane, găsite pe un câmp din Bragadiru, în apropiere de București

Data actualizării: Data publicării:
oase bragadiru - captura
Mai multe fragmente osoase, aparent umane, au fost găsite pe un câmp din Bragadiru Foto: captură video

O nouă posibilă crimă este investigată de polițiști, după ce mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane, au fost descoperite abandonate pe un câmp din Bragadiru, județul Ilfov. Ele au fost găsite sub o pereche de blugi și pantofi sport.

Nu departe de acest loc, au fost găsite și alte bunuri: un rucsac, o șapcă, o pereche de ochelari și un telefon mobil. Oasele au fost trimise la expertiză, iar între timp, polițiștii din Ilfov, coordonați de procurori de la Judecătoria Cornetu, încearcă să afle cine este autorul.

Vestea vine în condițiile în care opinia publică este cutremurată de oribila crimă descoperită vineri seara la circa 40 de kilometri de București, în apropiere de localitatea Ghimpați, județul Ilfov. O tânără a fost omorâtă cu bestialitate, apoi băgată într-o valiză căreia i s-a dat foc la marginea unui drum. Un șofer de TIR care trecea pe acolo vineri seara a văzut flăcările, a crezut că este un incendiu de vegetație și a oprit să stingă focul cu stingătorul din dotare, ca să descopere apoi că arsese, de fapt, aproape complet, un cadavru. Victima încă nu a putut fi identificată.

Citiți și: Crimă oribilă în Giurgiu. Criminolog: „De pe vremea când găseam chinezi în geamantane n-am mai avut astfel de caz”

Psihiatru, despre cazul fetei ucise și incendiate în Giurgiu: Criminalul e posibil să fi fost încă la locul faptei

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri