O persoană a murit într-un accident provocat de un minor de 16 ani care conducea un tractor

Data publicării:
Ambulanțe și o așină de poliție la locul unui accident.
O persoană a murit într-un accident provocat de un minor de 16 ani care conducea un tractor. Foto: Info Trafic 24 / Facebook

Un tânăr de 16 ani, care conducea un tractor pe DJ 609, între localităţile Bethausen şi Cladova, şi care nu deţinea permis de conducere, a provocat un accident rutier în care şi-a pierdut viaţa un bărbat de 25 de ani care circula regulamentar cu maşina.

„Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen înspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, rănirea tânărului de 16 ani şi a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar”, a anunţat, luni seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor şi a condiţiilor producerii accidentului rutier.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat că minorul nu consumase alcool.

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă şi pompierii Detaşamentului Lugoj, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o maşină de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri