Patru tineri care ar fi violat o fată de 19 ani, reţinuţi în urma unor percheziţii

Data publicării:
masina de politie
Patru tineri care ar fi violat o fată de 19 ani, reţinuţi în urma unor percheziţii.

Patru tineri cu vârste între 17 şi 24 de ani, care în luna decembrie anul trecut ar fi violat o fată în vârstă de 19 ani, au fost reţinuţi, miercuri, în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti în localităţile Horezu şi Berbeşti, la domiciliile persoanelor bănuite, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Percheziţiile au fost efectuate miercuri de poliţişti din oraşul Horezu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, la două domicilii din Horezu şi la două locuinţe din oraşul Berbeşti.

„În această dimineaţă, poliţiştii oraşului Horezu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au efectuat patru percheziţii domiciliare, într-un dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de viol. Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 17/18.12.2022, cei patru tineri, în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre aceştia, prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 19 ani, din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea. În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din care 2 pe raza oraşului Horezu şi 2 pe raza oraşului Berbeşti din judeţul Vâlcea, au fost descoperite şi ridicate mijloace de probă ce au legatură cu fapta cercetată”, menționează sursa citată de Agerpres.

În baza probatoriului administrat, cei patru tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar joi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţiştilor din oraşul Berbeşti şi jandarmilor.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri