Prefectul de Brăila, după ce și-a dat demisia: Vreau să ies cu demnitate la pensie. Nu consider că am gresit cu nimic

Data publicării:
gheorghi obreja crop

Reporter: Acolo, la Gemenele, am înţeles că dumneavoatră aţi avut şi probleme de sănătate. La un moment dat aţi solicitat intervenţia 112.

Gheorghi Obreja, fostul prefect al judeţului Brăila: Oboseala. Oboseala. N-a fost niciun 112. Nu e adevărat, am venit cu maşina la primărie la Gemenele, am stat acolo, am gestionat în continuare problemele.

Mi-am dat demisia, că nu aştept să fiu demis prin hotărâre de guvern. Nu consider că am gresit cu absolut nimic. Am muncit şi mi-am văzut de treaba mea şi am gestionat situaţia aşa cum trebuia.

Dacă se vor întruni acum într-o adunare, demisia mi-am dat-o începând cu data de mâine. Ei sunt într-un cadru nelegal. Întrunirea comitetului pentru situaţii de urgenţă nu o face decât prefectul, da? Care e preşedinte.

Reporter: Deci, la ora 13 era programat acel comandament?

Gheorghi Obreja: Era programat, dar nu de mine.

Reporter: Dumneavoastră nu veţi mai participa la el?

Gheorghi Obreja: Nu voi mai participa. Este cadru ilegal. V-am zis, de mâine eu mi-am depus demisia. Se întrunesc într-un cadru ilegal.

Reporter: Şi, totuşi, nu vreţi să rămâneţi la comandament?

Gheorghi Obreja: Nu. Nu, nu are rost. Am 57 de ani. În 57 de ani nu m-am agăţat de nicio funcţie şi nici n-o fac acum când mai am un pic. Vreau să ies cu demnitate la pensie când oi ieşi la pensie şi să-mi văd de drumul meu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri