Profesorul din Botoșani acuzat de violarea unei eleve, reţinut de poliţişti. Adolescenta este în stare de șoc și nu mai iese din casă

Data actualizării: Data publicării:
profesor botosani
Foto: Botosani News

Un profesor din Botoşani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale sub acuzaţia de viol, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

profesor botosani
Foto: Botosani News

Potrivit sursei citate, bărbatul, de 49 de ani, din municipiul Botoşani, este acuzat că pe 3 septembrie ar fi întreţinut un raport sexual normal cu o minoră de 15 ani, prin constrângerea fizică şi morală a acesteia.

„În cauză se continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, iar în cursul zilei de astăzi (n.r.- joi) bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a afirmat Carp.

Incidentul ar fi avut loc la începutul lunii septembrie, într-o pădure de la marginea orașului. Potrivit Monitorului de Botoșani, adolescenta ceruse să fie transferată la alt liceu, însă pentru că nu reușise să obțină o adeverință de la școală, mama ei a luat legătura cu profesorul.

Acesta a promis că va încerca să rezolve situația. Bărbatul este acuzat că a luat-o pe tânără cu mașina, a dus-o la marginea orașului, unde a profitat de ea, apoi a adus-o înapoi în oraș.

După trauma suferită, adolescenta este în stare de șoc, a suferit o cădere psihică și beneficiază de consiliere psihologică.

„S-a închis în ea şi refuza să mai iasă din cameră şi să vorbească cu cei din jur. Vineri am mers la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi am solicitat ajutorul specialiştilor. Acum situaţia ei s-a ameliorat considerabil”, a declarat mama fetei.

 

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri