Răsturnare de situație: Polițiștii nu au greșit descinderea. Suspectul căutat avea buletin la adresa unde locuia un „mascat”

Data publicării:
politisti de la trupele speciale
Percheziții la șeful Oficiului pentru Combaterea Spălării Banilor. Foto: Facebook

Membrii clanului Duduianu, reținuți ieri pentru tentativă de omor, au fost arestați pentru 30 de zile. Judecătorii Tribunalului București îi consideră periculoși pentru că s-au dus să îl omoare pe tânărul care l-a înjunghiat pe Emi Pian. La perchezițiile de ieri, polițiștii au avut parte de o situație ciudată. Unul dintre suspecții pe care îl căutau figura în buletin la adresa la care, în realitate, locuia un coleg de-al lor, de la trupele speciale.

În dimineața perchezițiilor făcute la clanul Duduianu a apărut situație stânjenitoare. În mod bizar, adresa unuia dintre suspecții căutați de polițiști figura la locuința unui agent de la trupele speciale.

Pe buletinului bărbatului era trecută adresa la care în realitate locuia un luptător de la trupele de intervenție ale Poliției. Drept urmare, polițiștii s-au dus la adresa menționată pe mandat, dar nu l-au găsit pe suspect. Acesta a fost identificat relativ în scurt timp, în imediata apropiere a acelei locuințe, într-o altă casă.

Referitor la adresele unde s-au efectuat perchiziții, Poliția a făcut precizări într-un comunicat:

La data de 11.08.2020 s-a solicitat Tribunalului Bucureşti autorizarea efectuării unui număr de 5 percheziţii domiciliare, inclusiv la adresele de domiciliu ale celor 3 suspecţi. Cele 5 mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi au fost puse în executare în mod simultan la data de 12.08.2020, începând cu ora 06:00.

Cu această ocazie, la adresa de domiciliu a unuia dintre suspecţi, astfel cum aceasta figurează atât în evidenţele DEPABD, cât şi în cartea de identitate a suspectului şi care rezulta de altfel şi din actele de urmărire penală efectuate anterior, s-a procedat la forţarea uşii de acces, în condiţiile în care nicio persoană nu a răspuns apelurilor poliţiei, constatându-se că în acel imobil nu era prezentă nicio persoană.

În urma relaţiilor obţinute la faţa locului, suspectul căutat a fost localizat în aceeaşi zonă. După finalizarea percheziţiilor domiciliare, cei trei suspecţi au fost conduşi la sediul Serviciului Omoruri, în vederea audierii.”

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri