Salvată de la două tentative de suicid în doar câteva ore, o femeie ucraineană a fost internată la psihiatrie în Timișoara

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție.
Salvată de la două tentative de suicid în doar câteva ore, o femeie ucraineană a fost internată la psihiatrie în Timișoara. Foto: Poliția Română

O femeie în vârstă de 34 de ani, din Ucraina, dar care a venit în România de mai mult timp, înainte de izbucnirea conflictului din ţara vecină, a fost internată miercuri la o clinică de psihiatrie din Timişoara, după ce a fost salvată de două ori în cursul zilei în timp ce avea intenţia de a se sinucide, în municipiul Lugoj.

Poliţiştii din Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112, în jurul prânzului, că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu, se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide. Aceştia s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean”, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Femeia a fost transportată la spital, întrucât manifesta un comportament agitat, ulterior fiind condusă la sediul poliţiei pentru audieri. În urma examinării medicale a reieşit că femeia prezenta vânătăi pe corp, aceasta declarându-le poliţiştilor faptul că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.

După finalizarea verificărilor, tânărul a plecat împreună cu concubinul său din Timişoara spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la o intersecţie din Lugoj, în timp ce autoturismul era în mişcare, a deschis portiera cu intenţia de a coborî din mers şi a merge spre un pod din zonă, situaţie surprinsă de către un echipaj de jandarmi. „O maşină a oprit brusc în apropierea pasajului şi, sub ochii colegilor noştri, portiera din stânga maşinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiţia colegilor noştri i-a făcut pe aceştia să o ajungă din urmă şi să o oprească la timp. În prezent, femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei.

În urma acestui incident, poliţiştii lugojeni au întocmit un proces verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara, în vederea internării, potrivit Agerpres.

Concubinul femeii este român şi a susţinut ce a declarat femeia, cu privire la faptul că în urmă cu câteva zile s-a lovit mergând cu bicicleta şi a rămas cu echimoze.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri