Un polițist este acuzat că a furat dintr-un magazin două flexuri

Data actualizării: Data publicării:
politia icon politisti

Un polițist din Cluj e acuzat că a furat dintr-un magazin două flexuri. Polițistul este cercetat disciplinar, iar în Poliția Cluj are loc și o anchetă internă, potrivit Mediafax.

Polițiștii din Cluj-Napoca au fost sesizați de către avocatul unei firme din oraș că, în perioada 28-29 februarie, un bărbat de 45 de ani a furat din magazinul societății două unelte electrice.

„În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt iar întrucât din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză are calitatea de polițist, în paralel, se efectuează și o anchetă internă. Conducerea IPJ Cluj a dispus cercetarea disciplinarea a acestuia”, se arată în comunicat.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că bărbatul a furat două flexuri de la magazin.

Nu este prima dată când un apărător al legii „calcă strâmb”.

Un elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina a fost prins la furat de inele dintr-un mall

Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică 1 martie 2020, de reprezentanţii unei firme de pază despre faptul că au reţinut un tânăr suspectat că ar fi furat dintr-un centru comercial mai multe bunuri.

„Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi un tânăr de 19 ani, elev al Şcolii de agenţi de poliţie «Vasile Lascăr» din Câmpina”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Un polițist din Târgu Jiu a fost săltat de propriii colegi. Ar fi dat spargeri în Germania

Un polițist din Târgu Jiu a fost reţinut pe 11 ianuarie 2020, pentru 24 de ore, de colegii lui şi este cercetat pentru comiterea mai multor spargeri în Germania.

Este decizia luată de judecătorii Curții de Apel Craiova, care au cerut traducerea în limba română a mandatului european de arestare pe numele său.

Bărbatul de 35 de ani a fost ridicat, vineri seara, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Gorj şi dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri