Șoferul unei autocisterne nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și a ucis un biciclist, în Teleorman

Data actualizării: Data publicării:
Caravana Smurd 'Fii pregatit' participa la debutul 'Saptamanii Protectiei Civile', in Bucuresti, sambata, 25 februarie 2023.
Foto: Alexandru Busca/Inquam Photos

Un bărbat de 66 de ani care mergea pe lângă bicicletă a fost accidentat mortal, miercuri seara, în comuna Troianul, de o autocisternă, al cărei şofer nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, informează IPJ Teleorman.

„Poliţia Municipiului Roşiori de Vede a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident de circulaţie în comuna Troianul. Cercetările preliminare indică ipoteza că, în timp ce un bărbat de 55 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, conducea o autocisternă pe raza localităţii Troianul, nu s-ar fi asigurat la plecarea de pe loc, moment în care l-ar fi accidentat pe un bărbat de 66 de ani, din localitate. Bărbatul s-ar fi deplasat pe lângă o bicicletă şi în acel moment s-ar fi dezechilibrat, căzând în faţa autocisternei puse în mişcare”, precizează IPJ Teleorman, potrivit Agerpres.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul evidenţiind faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri