Şoferul unui utilaj de deszăpezire, amendat pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, după ce era să lovească un polițist

Data actualizării: Data publicării:
utilaj care curata zapada de pe drum
Şoferul unui utilaj de deszăpezire, amendat pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, după ce era să lovească un polițist. Foto: CNAIR

Şoferul unui utilaj de deszăpezire a fost sancţionat, sâmbătă, pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, după ce ar fi circulat cu viteză pe DE 581 şi a fost aproape să lovească un poliţist care efectua cercetarea specifică în zona producerii unui eveniment rutier fără victime ,dar şi mai mulţi martori adunaţi la faţa locului.

Potrivit martorilor, conducătorul auto nu a încetinit în zona producerii evenimentului rutier şi a stropit mai multe persoane, inclusiv pe poliţist, căruia i-a udat şi o serie de documente.

„Faţă de conducătorul auto al utilajului de deszăpezire a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor legale în vigoare”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În ultimele ore, pe şoselele din judeţul Vaslui s-au produs o serie de evenimente rutiere din cauza condiţiilor meterologice nefavorabile, mai multe maşini derapând sau ieşind de pe partea carosabilă. Accidentele nu s-au soldat cu victime.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri