Spitalul Colțea a început o anchetă internă în cazul asistentului care a vrut să vândă sângele destinat unui pacient

Data publicării:
donatori bucuresti-Mediafax Foto-Cristina Nichitus

 

"Conducerea Spitalului Clinic Colţea a aflat cu indignare în cursul zilei de 27.09.2013 de fapta comisă de un salariat al său. Prima măsura de urgenţă luată imediat a fost interzicerea accesului salariatului la pacienţi. Concomitent s-a demarat o anchetă internă care este în curs de derulare şi ale căror concluzii le vom face cunoscute", au spus reprezentanţii unităţii sanitare.

Totodata, Spitalul Colţea a colaborat cu organele de anchetă, oferind toate datele solicitate.

"Conducerea Spitalului Clinic Colţea va lua toate măsurile în această situaţie, pe care o considerăm deosebit de gravă şi cu care nu ne-am mai confruntat până în prezent", au mai spus reprezentanţii unităţii sanitare.

Un asistent de la Spitalul Colţea din Capitală este cercetat după ce a sustras o pungă cu sânge destinat unui pacient şi a încercat să o predea unui centrul de transfuzii, pentru a primi o zi liberă de la serviciu, gratuităţi pe mijloacele de transport în comun şi bonuri valorice de 63 de lei.

Asistentul medical, care se numeşte Petre Filimon şi are 37 de ani, lucrează la secţia de hematologie a Spitalului Colţea, au precizat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri