Stelistul Chiricheș, cu un picior la AC Milan

Data publicării:
5481552 20mediafax 20foto 20razvan 20lupica-38771

„Chiricheş va fi prima lovitură din ianuarie a Milanului. Fundaşul central român al Stelei va veni sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare fixată la 7 milioane de euro", notează Corriere dello Sport, în ediţia electronică.

Într-o intervenţie telefonică la DigiSport, impresarul Victor Becali a declarat că jucătorul este urmărit de AC Milan de mai mult timp, dar gruparea italiană nu a făcut vreo ofertă până în prezent. „Chiricheş este un jucător pe care Milan l-a urmărit la toate meciurile din campionat şi din Europa League. Dar nu vă pot spune că a făcut o ofertă în momentul ăsta. Din punctul meu de vedere - şi vorbim de o ofertă ipotetică - şapte milioane de euro pentru un fundaş central e foarte bine. Dar trebuie să fie din punctul de vedere al lui Gigi, nu din al meu. Nu se pune problema unui împrumut”, a spus Victor Becali.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că niciun jucător nu va fi cedat în această iarnă, singurul care ar putea să plece fiind căpitanul Alexandru Bourceanu, însă numai în schimbul a cinci milioane de euro. Becali a mai spus că pentru Vlad Chiricheş a primit „o ofertă de şapte milioane”, de la AC Milan, pe care a refuzat-o.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri