Un băiat din Brăila a sunat la 112 să anunțe că tatăl i-a omorât mama. Acasă, polițiștii au mai făcut o descoperire șocantă

Data actualizării: Data publicării:
ma sina de poliie cu girofar noaptea
FOTO: Facebook Poliția Română

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din comuna Râmnicelu şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit în zona pieptului, rană în urma căreia femeia a decedat, apoi s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei, informează luni IPJ Brăila.

"La data de 18 decembrie, în jurul orei 20,45, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către un tânăr în vârstă de 14 ani, cu privire la faptul că tatăl său ar fi înjunghiat-o cu un cuţit pe mama sa. La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii, iar din primele date se pare că un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Râmnicelu, în timp ce se afla la domiciliul comun, pe fondul unui conflict spontan pe care l-ar fi avut cu soţia sa, în vârstă de 43 de ani, ar fi înjunghiat-o cu un cuţit în zona pieptului, după care a părăsit locuinţa. La faţa locului au intervenit şi echipajele medicale, pentru acordarea de ajutor de specialitate femeii, pe care au declarat-o decedată", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Brăila.

În urma activităţilor de căutare, poliţiştii l-au găsit pe bărbat spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunile de omor şi ucidere din culpă.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri