Deținut deosebit de periculos, evadat dintr-un centru de reținere

Data actualizării: Data publicării:
Un deținut evadat de la IPJ Dolj
Un deținut deosebit de periculos a evadat din Centrul de Reținere al Poliției Dolj. Foto: IPJ Dolj

Un bărbat de 23 de ani a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Efective de poliție de la toate structurile au fost mobilizate, potrivit Mediafax.

Andrei Sorin Cruțan, în vârstă de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Tânărul are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.

În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă.

Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt. El mai este suspectat că a ucis o bătrână de 82 de ani după ce a tâlhărit-o.

În momentul evadării, el fusese adus în centru pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

La ora transmiterii știrii, polițiștii îl caută pe tânărul evadat, fiind mobilizate efective de poliție de la toate structurile.

De asemenea, au fost instituite filtre rutiere, pe raza întregului județ pentru depistarea tânărului și luării măsurilor legale care se impun.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri