Un bărbat din București, care era dat dispărut de două zile, a fost găsit mort în Lacul Herăstrău

Data publicării:
ambulanta
FOTO: Shutterstock

Un bărbat care a plecat de acasă în urmă cu două zile spre locul de muncă şi nu a mai revenit a fost găsit înecat, vineri, în Lacul Herăstrău, trupul acestuia fiind scos din apă de scafandrii de la SMURD şi dus la INML pentru efectuarea necropsiei, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, vineri dimineaţa, familia unui bărbat de 46 de ani a sesizat autorităţile în legătură cu dispariţia acestuia.

Bărbatul locuia în Sectorul 4 al Capitalei şi a plecat miercuri de acasă, în jurul orei 11.30, către locul de muncă şi nu a mai revenit.

Tot vineri, în jurul orei 12.40, Secţia 2 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în Lacul Herăstrău se află o persoană, posibil înecată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, precum şi scafandri SMURD, care au procedat la extragerea persoanei în cauză.

În urma procedurilor specifice efectuate de echipajul de prim-ajutor, persoana a fost declarată decedată.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsufleţit va fi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri