Un bărbat din Olt și-a ucis în bătaie mama de 91 de ani: „A lovit-o cu palmele și pumnii”

Data publicării:
barbat cu catuse la maini
Fiul femeii a recunoscut săvârşirea infracţiunii, spunând că a lovit-o pe mama lui cu palmele şi pumnii. FOTO: Shutterstock

O femeie în vârstă de 91 de ani, din comuna Sâmbureşti, a fost găsită moartă în casă, prezentând semne de violenţă pe corp, în urma cercetărilor stabilindu-se că a fost omorâtă de fiul ei împreună cu care locuia, a informat, miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, transmite Agerpres.

Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că femeia este decedată în casă în ziua de 16 ianuarie, iar cercetările sunt efectuate de poliţişti de investigaţii criminale sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Din concluziile preliminare ale Serviciului de Medicină Legală a reieşit că femeia a avut o moarte violentă, determinată de şoc traumatic şi hemoragic, iar decesul s-a produs în urmă cu aproximativ două zile.

Fiul femeii a recunoscut săvârşirea infracţiunii, spunând că a lovit-o pe mama lui cu palmele şi pumnii.

„În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că, în timp ce inculpatul V.I., se afla la domiciliul mamei sale, V. I., situată în comuna Sâmbureşti (...) unde locuia şi acesta, a exercitat acţiuni de violenţă fizică asupra mamei sale, în vârstă de 91 de ani, prin lovire cu şi de corpuri contondente, cel puţin unul dintre acestea alungit, târâre şi compresiune între planuri dure, provocându-i un politraumatism cu multiple echimoze, excoriaţii, hemoragie leptomeninge, fractură piramidă nazală, fractură stern şi fracturi costale bilaterale, care au condus la moartea violentă a victimei, urmare şocului traumatic şi hemoragic suferit, între leziunile de violenţă şi moartea victimei existând legătură de cauzalitate directă şi necondiţionată, conform concluziilor preliminare emise de SJML Olt”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Bărbatul cercetat pentru omor a fost reţinut şi va fi prezentat miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri