VIDEO. Imagini cu Nicolas Cage, pe A3, unde a filmat câteva secvenţe dintr-un film

Data publicării:
cage

Filmul „The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader, spune povestea unui agent CIA, aproape de pensionare, care începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni.

Departe de ochii curioşilor ţinuţi la distanţă de poliştii de la Circulaţie, Nicolas Cage a înregistrat pe peliculă câteva scene.

Echipa de filmare nu a avut prea mult de lucru. A trebuit să stea cu camerele aţintite pe celebrul actor în timp ce coboară din Chrysler-ul său auriu pentru a se urca în maşina poliţiei americane.

Pentru această peliculă, autorităţile au oprit circulaţia pe autostradă, pe tronsonul Ştefăneşti - Snagov, între kilometrii 17 şi 30. Restricţiile de circulaţie nu au dat însă peste cap planurile prea multor şoferi, care preferă DN1 pentru a se deplasa între Bucureşti şi Ploieşti.

Mai puţin de 10.000 de vehicule circulă zilnic pe cei 55 de kilometri de autostradă, de patru ori mai puţin decât estimau oficialii CNADNR înainte de inaugurarea din vara anului 2012.

Traficul redus a fost însă un argument în favoarea alegerii acestei acestei autostrăzi ca loc de filmare.

Este vorba despre o peliculă cu buget redus, produsă de o companie canadiană independentă, în colaborare cu o casă de film din România. Oficialii CNADNR nu au anunţat însă dacă au încasat vreun ban de la producătorii peliculei pentru că au permis accesul echipei pe autostrada A3.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri