VIDEO „Pistolarul din Gorj” începe să râdă când este întrebat dacă regretă că l-a împușcat pe iubitul fostei sale soții

Data actualizării: Data publicării:
pistolar
„Pistolarul din Gorj” începe să râdă când este întrebat dacă regretă că l-a împușcat pe iubitul fostei sale soții. Foto: Digi24

Pistolarul din Gorj”, bărbatul de 52 de ani care l-a împușcat de patru ori pe iubitul fostei sale soții, a fost adus în urmă cu scurt timp la poliție și este audiat. Polițiștii l-au prins în apropiere de Târgu Jiu, la o săptămână după incidentul violent.

Întrebat de jurnaliști ce voia să facă cu cele 14 gloanțe pe care le avea la el și dacă îi pare rău pentru ce a făcut, Petre Stăncioi a început să râdă.

Bărbatul de 52 de ani din Gorj a fost prins de polițiști în această dimineață pe un câmp, în apropiere de Târgu Jiu. Potrivit polițiștilor, Stăncioi se deplasa cu o bicicletă, pe care a folosit-o și pentru a se ascunde de forțele de ordine.

Potrivit autorităților, când bărbatul s-a văzut încolțit de polițiști a scos un pistol pe care îl avea asupra lui, însă nicio persoană nu a fost rănită. Polițiștii au tras în aer pentru a-l face să se predea.

Bărbatul urmează să fie încarcerat, având în vedere mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea. Polițiștii au fost nevoiți să tragă câteva focuri de armă pentru a-l convinge pe bărbat să nu fugă. Bărbatul Stăncioi este acum acum audiat și urmează să ajungă după gratii, deoarece era dat în urmărire pentru a executa o condamnare de doi ani de închisoare pentru șantaj, în momentul în care l-a atacat cu pistolul pe iubitul fostei sale soții.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri