Video Explozie puternică într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Locatarii au fost evacuați

Data actualizării: Data publicării:
explozie
O explozie neurmată de incendiu s-a produs, luni, la un apartament la etajul 2 situat pe strada Răcari din Capitală. FOTO: Captură Digi24

O explozie neurmată de incendiu s-a produs, luni, la un apartament la etajul 2 situat pe strada Răcari din Capitală, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

 

Din interior a fost scoasă o victimă - un bărbat de 50 de ani, prins sub o placă de beton, în stare de conştienţă, care a fost preluat de un echipaj SMURD. Acesta este un bărbat în vârstă de 84 de ani, care prezintă arsuri. El a fost intubat şi transportat la Spitalul Bagdasar Arseni.

Potrivit sursei citate, sunt evacuaţi aproximativ 30 de locatari ai imobilului.

Pompierii au solicitat sprijin de la Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru a realiza o evaluare a structurii de rezistenţă a clădirii.

„Efectuăm verificări pentru căutarea altor posibile victime. În urma exploziei, numeroase elemente de construcţie au fost dislocate (uşi, ferestre, zidărie)”, arată sursa citată.

La faţa locului acţionează cinci autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, una pentru descarcerare, precum şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri