Video Femei agresate sexual și jefuite în lift, în sectorul 6 din București. Camerele de supraveghere au filmat cum acționa atacatorul

Data actualizării: Data publicării:
agresor la lift
Femei agresate sexual și jefuite în lift, în sectorul 6 din București. FOTO: captură Digi24

Trei femei au fost agresate vineri seară în Capitală, în sectorul 6, de același bărbat, în decurs de câteva ore. Individul a acționat de fiecare dată la fel. Și-a surprins victimele în liftul blocului. Agresorul a fost prins. 

 

Primul apel la 112 a fost dat la ora 20.50. O femeie de 27 de ani anunța că, în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, din Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual. 

După doar 10 minute, o altă femeie de 38 de ani a sunat la numărul unic de urgență și a anunțat că, în timp ce se afla tot în liftul blocului un individ ar fi agresat-o sexual și i-ar fi furat geanta în care avea laptopul și mai multe bunuri personale.

După aproape trei ore, scenariul s-a repetat. La ora 23.40 de minute, o a treia femeie de 33 de ani anunța Poliția Capitalei că un bărbat ar fi agresat-o sexual în timp ce se afla în liftul blocului, tot în Sectorul 6. Înainte să plece, agresorul i-ar fi furat și 150 de lei.

În urma verificărilor, polițiștii secției 21 l-au identificat și prins pe agresor. Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, care se pare că a mai avut probleme cu legea. Acesta a fost condamnat pentru tâlhărie. Acum este cercetat pentru agresiune sexuală și tâlhărie.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri