Video Bărbatul ucis la un hotel din Padina ar fi fost atacat pentru că și-a apărat soția. Martorii la crimă spun cum s-a întâmplat totul

Data actualizării: Data publicării:
barbat injunghiat
Foto: Captură video Digi24

Bărbatul în vârstă de 41 de ani înjunghiat mortal, noaptea trecută, într-un hotel de lux din Padina, județul Dâmbovița, ar fi fost atacat pentru că a încercat să-și apere soția. Potrivit informațiilor Digi24, femeia dansa, iar indivizii care petreceau alături de Alex Velea au făcut glume pe seama ei. Soțul acesteia s-a enervat și i-a confruntat pe bărbați care apoi l-ar fi înjunghiat. În hotelul unde a avut loc tragedia mai erau cazate și Antonia și Alina Eremia. Surse din anchetă au precizat că ele două și Alex Velea au fost audiați de polițiști în calitate de martori.

Doi dintre agresori ar fi încercat să fugă de la locul crimei, dar au fost prinși de polițiști în trafic și duși la audieri. În custodia autorităților este și un al treilea individ.

Izabela Neagu, jurnalist Digi24: Conform surselor Digi24, mai mulți martori ar fi declarat la audieri faptul că totul a început în momentul în care soția victimei s-ar fi urcat pe un scaun și ar fi început să danseze, iar în acel moment cei trei bărbați bănuiți agresori ar fi făcut mai multe aprecieri la adresa acesteia, fapt care l-a enervat pe soțul femeii. Victima ar fi început să îl lovească pe unul dintre cei trei indivizi, iar acesta a scos o macetă și a început să-l alerge prin tot restaurantul până în locul în care l-a înjunghiat. Bărbatul a reușit să fugă din local, însă a mai fost înjunghiat încă o dată în parcarea hotelului. Suspecții au fugit mai apoi de la hotel cu o mașină, au reușit să parcurgă aproximativ opt kilometri și jumătate, apoi au abandonat-o pe marginea drumului. Au fost găsiți într-un hotel din apropiere.

Imagini de la petrecerea care a avut loc chiar înaintea crimei AICI

Crima a avut loc noaptea trecută, într-o cameră de hotel din Moroeni, zona montană Padina.

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 că un bărbat a fost înjunghiat. Echipajele de poliție care au ajuns la fața locului au găsit cadavrul unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Din primele verificări a reieșit că omorul s-a produs în urma unui conflict spontan. Suspecții sunt trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind în curs de desfăşurare.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri