Incendiu într-un cimitir din Giurgiu din cauza unei candele lăsate nesupravegheată

Data actualizării: Data publicării:
incendiu in cimitir
Incendiu într-un cimitir din Giurgiu din cauza unei candele lăsate nesupravegheată. FOTO: ISU Giurgiu

Un incendiu a izbucnit miercuri într-un cimitir din Giurgiu, după ce mai multe coroane uscate au luat foc de la o candelă lăsată nesupravegheată.

Un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un loc de veci dintr-un cimitir din municipiul Giurgiu.

Flăcările violente au fost cauzate de o candelă lăsată nesupravegheată, care a aprins coroanele uscate depuse pe mormânt.

Incendiul a izbucnit, miercuri, în Cimitirul ”Sfântul Haralambie” din municipiul Giurgiu.

”La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere. Aceştia au constatat că ardeau violent coroanele aşezate pe un mormânt şi au acţionat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă. Cel mai probabil incendiul a fost provocat de o candelă aşezată în apropierea materialelor combustibile”, informează ISU Giurgiu, potrivit News.ro.

Pompierii recomandă ca, pentru prevenirea unor astfel de evenimente, lumânările aprinse să nu fie lăsate în apropierea materialelor care se pot aprinde cu uşurinţă, iar lumânările lăsate la morminte să fie puse în poziţie verticală şi fixate într-un suport special.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri