Informații noi într-un caz de crimă din Austria, din 2019. Ar fi fost implicați români, poliția cere ajutor oamenilor pentru a-i găsi

Data actualizării: Data publicării:
Bandă poliție
Foto: Getty Image

Au apărut noi informații într-un caz de crimă din Austria, din 2019. Anchetatorii au indicii că ar fi fost implicați români. Polițiștii cer ajutor oamenilor pentru găsirea lor.

În octombrie 2019, mai multe persoane au intrat în locuinţa unui bărbat, în Austria. L-au tâlhărit și l-ar fi lovit până a murit. Ulterior, au acoperit urmele cu spuma de la stingătoarele de incendiu aflate în imobil.

"Poliţia Română, împreună cu autorităţile din Austria, desfăşoară activităţi într-un caz privind săvârşirea infracţiunii de omor, faptă comisă pe teritoriul Austriei. În urma activităţilor desfăşurate de către autorităţi, au rezultat indicii că persoanele responsabile ar avea legături cu ţara noastră", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţiştii români au efectuat mai multe verificări şi investigaţii, fiind audiate mai multe persoane, la activităţi participând şi poliţişti din Austria, însoţiţi de ataşatul pentru afaceri interne al Ambasadei Austriei la Bucureşti.

Poliţia Română face apel la cetăţeni pentru găsirea criminalilor.

"Până în prezent, persoanele responsabile nu au fost identificate, iar cetăţenii care pot oferi informaţii care să ajute la soluţionarea cazului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", arată sursa citată.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri