Au fost prinși hoții care au furat un seif cu bani și ceasuri de lux al unui bucureștean. Anchetatorii au aflat cine le-a dat pontul

Data publicării:
masina de politie
Au fost prinși hoții care au furat un seif cu bani și ceasuri de lu. x al unui bucureșteanFOTO: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Cei patru hoți care au furat seiful unui bărbat din Capitală weekendul trecut au fost prinși. Aceștia ar fi acționat la pont și știau că vor găsi bijuterii, ceasuri de lux și bani. Bunurile furate au fost evaluate la 70.000 de euro. 

Este vorba despre patru bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani. Ei au fost reținuți și vor fi duși la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii au stabilit că după ce au furat seiful din apartamentul din sectorul 4, hoții au mers într-o localitate din Ilfov, unde l-au tăiat, au luat bunurile și au aruncat seiful în lac.

O parte dintre bunuri au vrut să le vândă la case de amanet.

Furtul a avut loc la un pont venit chiar de la nepotul bărbatului păgubit, care a plănuit jaful cu ceilalți hoți.

În cauză se fac cercetări pentru furt calificat.

Cum a fost păcălit proprietarul să iasă din casă

Bărbatul păgubit din Sectorul 4 a reclamat la poliţie că sâmbătă i-a fost furat din locuinţă un seif metalic, ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute.

Înainte, ar fi primit un apel prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, așa că el a ieșit din casă. În acst timp, hoții au comis furtul, a stabilit Poliția Capitalei.

Ușa de la intrare nu arăta ca și când ar fi fost forțată.  

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri