Avocata lui Liviu Dragnea: Cred că i-a purtat noroc judecarea la Tribunalul Giurgiu

Data publicării:
flavia teodosiu avocata lui liviu dragnea
Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, spune că judecătorii Tribunalului Giurgiu care au judecat eliberarea fostului șef PSD din închisoare sunt "minunați". Foto: captură TV Digi24

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat, joi, imediat după anunțarea deciziei Tribunalului Giurgiu de a admite cererea acestuia de eliberare condiționată, că “s-a făcut dreptate”. Teodosiu mai crede că judecarea cererii de eliberare din închisoare la Tribunalul Giurgiu i-a purtat noroc lui Liviu Dragnea. Totodată, avocata a precizat că fostul șef PSD nu și-a făcut planuri înainte să fie judecată cererea, deoarece “este superstițios”.

„Mă bucur nespus că s-a făcut dreptate. Sunt emoționată. O să mergem spre București. Spera foarte tare să iasă din penitenciar. Există un Dumnezeu și oameni cinstiți și judecători minunați.

Se va trimite de aici minuta, se vor îndeplini toate formalitățile, după care se vor trimite hârtiile și va fi pus în libertate”, a spus Flavia Teodosiu.

Întrebată ce va face Liviu Dragnea după ce va ieși din închisoare, avocata a declarat: “Am fost superstițioși. A zis că nu-și face planuri”.

Teodosiu a mai afirmat că crede că i-a purtat noroc judecarea la Tribunalul Giurgiu.

“Am găsit niște judecători care astăzi au judecat după măsura legii. Acești doi magistrați au apreciat și evaluat toate aspectele legale pe care le-am indicat. Au primit apărările noastre și au respins contestația parchetului și au admis contestația noastră.

Parchetul făcuse contestație cu privire la termen, în sensul prelungirii termenului la care ar putea reitera domnul Dragnea cererea”, a declarat avocata lui Liviu Dragnea.

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea iese din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu a admis, joi, cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Citește și: Irina Tănase, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Mă duc să îmi iau bărbatul acasă”

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri