Video Irina Tănase, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Mă duc să îmi iau bărbatul acasă”

Data actualizării: Data publicării:
iubita dragnea tanase irina inquam ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Irina Tănase spune că a plâns când a aflat de decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea și că pleacă spre Penitenciarul Rahova, pentru a-și lua „bărbatul acasă”.

„Sunt foarte fericită! Am început să plâng! Acum mă îmbrac și mă duc să îmi iau bărbatul acasă”, a spus irina Tănase pentru Antena 3.

Ulterior, aceasta a publicat și un mesaj pe Instagram: „Îți mulțumesc, Doamne, că ai făcut asta pentru mine”, a scris iubita fostului lider al PSD. 

Irina Tănase a postat pe Instagram un citat din opera „Oscar și Tanti Roz” a lui Eric Emmanuel Schmith. „Pentru prima dată. Conteplam lumina, culorile, copacii, păsările, animalele. simțeam cum aerul îmi umple nările și mă ajută să respir. Auzeam vocile care răsunau pe coridor ca-n turla unei catedrale. Simțeam că trăiesc. Și mă înfioram de bucurie. De fericirea de a exista. Minunat. Îți mulțumesc, Doamne-Doamne, c-ai făcut asta pentru mine”.

Liviu Dragnea iese din închisoare, după ce Tribunalul Giurgiu a admis, joi, cererea acestuia de eliberare condiționată. Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Fostul lider al PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, intentând mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

Conducerea penitenciarului i-a retras dreptul la muncă, după ce Dragnea a acordat un interviu online fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, în prezent jurnalist la Realitatea Plus.

Ulterior, Dragnea a câştigat mai multe procese cu penitenciarul, instanţele stabilind că i s-au încălcat mai multe drepturi, printre care dreptul la muncă şi la îngrijire medicală.

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri