Crin Antonescu o apără pe Mona Pivniceru: Nimeni nu a exercitat vreo influență pe lângă Mona Pivniceru

Data publicării:
29032013-2013-04-15-13h52m57s205

Traian Băsescu a declarat la Digi24 că fostul ministru al Justiţiei, Mona Pivniceru, s-ar fi aflat sub influenţa unor grupuri de interese.

„Nu aş fi vrut ca un ministru al Justiţiei aflat sub influenţa unor grupuri, cum a fost doamna Pivniceru, nu am dubii. Liberal şi Voiculescu, punct, nu aș fi vrut să intru în acea luptă de uzură. Am preferat ca deciziile să le ia un premier care ştie ca şi mine în ce situaţie suntem: situaţie de decredibilizare totală, dacă nu reuşeam cu procurorii”, a declarat Traian Băsescu, la Digi24.

Fostul ministru al Justiției este apărată însă de liderul liberal Crin Antonescu.

„Este o mare minciună. Din puţinele lucruri pentru care pot garanta (...), inclusiv pentru domnul Vlasov, şi pentru orice membru din ţara aceasta al PNL este că nimeni nu a exercitat vreo influenţă, nici nu a încercat să facă asta pe lângă Mona Pivniceru, ca ministru al Justiţiei”, a spus Crin Antonescu.

Președintele Senatului a adăugat că singura nemulțumire în privința nominalizărilor făcute de Victor Ponta pentru șefia Parchetelor, a fost legată de propunerea Laurei Codruța Kovesi la conducerea DNA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri