Cristian Boureanu va fi eliberat

Data actualizării: Data publicării:
boureanu arestat

Cristian Boureanu va fi eliberat astăzi din Pentinciarul Rahova. Decizia magistraților de la Tribunalul București este definitivă. Fostul deputat va rămâne sub control judiciar în dosarul în care e judecat pentru ultraj.

De două luni, Cristian Boureanu este în arest după ce a lovit un poliţist de la rutieră și a fost deja trimis în judecată.

Procurorii arată, în rechizitoriu, că în 9 iunie, în jurul orei 01:30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-faţă într-un autoturism oprit în trafic în zona Pieţei Charles de Gaulle de către un echipaj de poliţie rutieră, a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie.

Boureanu l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni care pot necesita 15-20  zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, fostul deputat i-a amenintat pe cei doi poliţişti din echipaj, mai spun procurorii. Cristian Boureanu a fost dus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei în 10 iunie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri