Gheorghe Stan a fost eliberat din funcția de șef al Secției de anchetă a magistraților

Data publicării:
gheorghe stan adina florea ganea inquam 1
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din funcţie a procurorului Gheoghe Stan, şeful Secţiei de investigare a magistraţilor, acesta urmând să devină judecător la Curtea Constituţională.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 14 iunie a.c., decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a domnului Stan Gheorghe, procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – la data de 15 iunie 2019, demisie”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

În 7 mai, Camera Deputaţilor l-a validat pe Gheorghe Stan, propus de PSD, pentru a prelua mandatul de judecător la CCR, el urmând să preia locul rămas vacant ca urmare a expirării mandatului lui Ştefan Minea.

Joi, şeful statului a semnat decretul „privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Constanţa a domnului Cristian Deliorga – pensionare, la data de 14 iunie 2019”, numit şi el la CCR în locul deţinut de Simona Maya Teodoroiu.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri