M. Chirica: Vor fi campanii grele. Trebuie să arătăm că PSD 2017 nu e cel din 2000

Data actualizării: Data publicării:
mihai chirica fb

Mihai Chirica, vicepreședinte PSD, a declarat la Digi24 că ministrul justiţiei a compromis ministerul şi că nu ar mai putea emite niciun act normativ pentru că ar fi lovit de neîncredere. „Vor fi campanii grele – trebuie să arătăm că PSD 2017 nu este cel din 2000”, a spus el.

„Putem spune că principalul pas s-a făcut cu abrogarea. Sper să fie îşi creeze efectul dorit, ca să nu fie o capcană care să arunce în neîncredere formula guvernamentală.

Ministrul justiţiei a compromis ministerul şi nu mai poate emite niciun alt act pentru că ar fi lovit de neîncredere şi dorinţa celor din stradă pentru a putea să îşi audă punctul de vedere este legitimă. Trebuie respectată, dar nu încurajată, dar România nu trebuie să fie o ţară guvernată din stradă.

Ar trebui să arătăm ce e în programul de guvernare, ce s-a făcut şi ce se poate face.

Sunt lucruri de partid - pe care partidul nostru trebuie să le rezolve, să aflăm care e mersul PSD de acum încolo. Să ne pregătim pentru 2019- 2020. Vor fi campanii grele. Trebuie să arătăm că PSD 2017 nu e cel din 2000.

Nu am văzut forma finală, cred că nu are nicio capcană - nici din punct de vedere al procedurii sau textului. Un al doilea val de neîncredere cu o astfel de dilemă ar fi fatal pentru PSD”, a declarat Mihai Chirica.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri