Percheziții DNA la primăria Corbeanca. Procurorii anchetează felul în care au fost retrocedate unele terenuri

Data actualizării: Data publicării:
Sediul DNA
Sediul DNA. Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au efectuat joi percheziţii în şase locaţii din judeţul Ilfov într-un dosar în care se investighează fapte de corupţie comise în perioada 2011 - 2017, se arată într-un comunicat al DNA.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că percheziţiile ar avea loc şi la sediul Primăriei Corbeanca, iar faptele ar fi în legătură cu retrocedarea unor terenuri.

„În cursul zilei de 04 mai 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în șase locații, situate pe raza județului Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, precizează DNA.

Instituția nu a oferit detalii suplimentare și a adăugat doar că în acest dosar, legat de retrocedările de terenuri din Corbeanca, procurorii beneficiază de sprijin din partea jandarmilor și că va oferi informații suplimentare „atunci când împrejurările vor permite”.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri