Vanghelie a reclamat la Poliție că bona i-a furat bunuri de 20.000 de euro

Data publicării:
incep audierile dosar vanghelie AGERPRES
Foto: Agerpres

Marian Vanghelie a depus, vineri după-amiază, o plângere la Poliţia Ilfov. Fostul primar al Sectorului 5 a reclamat că o bonă filipineză i-ar fi furat din casă bunuri în valoare de 20.000 de euro, informează News.ro.

incep audierile dosar vanghelie AGERPRES
Foto: Agerpres

Surse din Poliţie au declarat că Marian Vanghelie a venit, vineri, la ora 14.00, la sediul Poliţiei Ilfov, unde a depus o plângere împotriva unei bone filipineze, pe care o acuză că i-a furat bunuri de 20.000 de euro din casă.

Marian Vanghelie şi Oana Mizil spuneau, la începutul săptămânii, că suspectează că una dintre cele trei bone filipineze angajate să aibă grijă de copil le-ar fi furat 20.000 de euro din casă. Cei doi anunţau că vor depune plângere la Poliţia Ilfov.

Ei susţineau că bona filipineză ar fi de fapt victima unei reţele de infractori din Bucureşti şi că au descoperit că gruparea ar racola femei din străinătate, angajate bone la familii cu posibilităţi finanaciare, le care le determinau să fure bani şi lucruri de valoare.

Oana Mizil povestea că, după investigaţii, Judith, ultima bonă angajată, a devenit suspectul principal. Bona filipineză a stat opt luni în vila din Snagov a Oanei Mizil. În acest timp, femeia ar fi furat două inele cu diamant, un ceas şi o geantă.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri