Klaus Iohannis a vorbit la telefon cu Maia Sandu: „România susține ferm deschiderea negocierilor de aderare la UE a R. Moldova”

Data publicării:
klaus iohannis si maia sandu la summitul din moldova
Klaus Iohannis a transmis că a avut o discuție telefonică cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. FOTO: Profimedia Images

Klaus Iohannis a transmis, marți, că a avut o discuție telefonică cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. Șeful statului a adăugat că „România susține ferm deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană a R. Moldova, transmite News.ro.

Preşedintele a transmis că a avut o discuţie telefonică aplicată cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, pe cele mai importante teme europene, cu accent pe pregătirea deciziilor privind Republica Moldova la Consiliul European, şeful statului afirmând că România susţine ferm deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană ale Republicii Moldova.

„Am avut astăzi o discuţie telefonică aplicată cu doamna preşedinte Maia Sandu pe cele mai importante teme europene, cu accent pe pregătirea deciziilor privind Republica Moldova la Consiliul European de săptămâna aceasta”, precizează şeful statului într-un mesaj pe X.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Şeful statului arată că „România susţine ferm deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană ale Republicii Moldova”.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri