Liderii PSD voiau miting în Piața Victoriei, în același loc cu PNL, ca să compare pozele

Data actualizării: Data publicării:
miting psd dragnea - ganea

Social-democrații ar fi vrut să facă un miting de proporții înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai, în Piața Victoriei, acolo unde și liberalii vor organiza un miting, iar apoi să compare pozele și să arate că ei au adus mulți oameni, potrivit informațiilor Digi24. 

Acest lucru nu a fost însă posibil, pentru că Piața Victoriei este ocupată. În plus, o astfel de manifestare ar fi blocat nordul Capitalei și ar fi stârnit nemulțumirea bucureștenilor.

PSD a anunțat ieri că anulează mitingul de la Romexpo, la care erau așteptați 120.000 de oameni.

„Ne-am consultat cu colegii din ţară şi am hotărât să anulăm mitingul. Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activităţile de campanie din teritoriu luând în considerare că foarte multe judeţe au pe 21 şi 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulţi primari”, a spus secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a anunţat marţi seară că au fost aprobate trei mitinguri electorale în Bucureşti, unul dintre acestea fiind cel al PSD, care era programat să se desfăşoare în 21 mai, la Romexpo.

PNL va organiza un miting în 18 mai în Piaţa Victoriei, iar Alianţa USR-PLUS va organiza o manifestare în Parcul Izvor, în 24 mai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri