Marcel Ciolacu, despre revedincările fermierilor români: „Nu sunt spectaculoase, sunt lucruri care s-au strâns în timp”

Data publicării:
marcel ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu le dă dreptate fermierilor și transportatorilor care protestează și spune că nemulțumirile lor s-au strâns în timp, iar revendicările „nu sunt spectaculoase”.

„Transportatorii au astăzi întâlnire cu domnul Grindeanu, știu că ministrul Barbu a avut ieri întâlnire cu fermierii de la Mureș, Cluj și Bihor și au închis toate problemele, acolo unde mai existau discuții”, a afirmat Marcel Ciolacu, marți.

Întrebat dacă este de părere că protestele sunt motivate politic, premierul a răspuns: „Eu nu cred nimic. Cred că sunt niște nemulțumiri acumulate, o lipsă de dialog mai aplicată. Dacă vă uitați la revendicări, nu sunt niște lucruri spectaculoase. Sunt lucruri care s-au strâns în timp”.

„E adevărat, nu mai sunt câștigurile de acum doi ani, au fost cumpărate imput-urile scump, producția agricolă s-a vândut mai ieftin... Investițiile pe care mi le doresc eu, mai ales în zona de procesare a produselor alimentare, va mai dura până când ele se declanșează, le-am bugetat”, a mai spus prim-ministrul.

Marcel Ciolacu a mai adăugat că „prin dialog vom închide” aceste proteste.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri