Mihai Tudose, dus de urgență la spital. A făcut infarct

Data actualizării: Data publicării:
mihai tudose pleaca de la cex 180115_PSD_CEX_017_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Fostul premier Mihai Tudose a fost dus de urgență la spital. Politicianul Pro România a făcut infarct, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta, președintele partidului.

ACTUALIZARE. Fostul premier Mihai Tudose a suferit un infarct masiv, potrivit informaţiilor obţinute de Digi24. Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, l-a resuscitat, după care fostul premier a fost transportat la spital. 

Medicii i-au montat două stenturi. Inima i s-a oprit de 3 ori în timpul intervenţiei, potrivit informațiilor Digi24. Acum, Mihai Tudose este stabil şi conştient și este ţinut sub strictă supraveghere de către medici.


Mihai Tudose se afla într-un restaurant din București. El avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112. Fostul premier a fost dus la un Institutul CC Iliescu din București. În aceste momente medicii decid dacă îl operează sau nu. 

Victor Ponta l-a însoțit pe Tudose la spital.

Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simțit bine în ultima perioadă. Colegii mai spun că fostul premier s-a lăsat recent de fumat și a încercat să țină o dietă.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri