Mircea Geoană, întrevedere cu vicepreşedintele SUA, în numele NATO, la Washington

Data actualizării: Data publicării:
mircea-geoana-si-mike-pence-la-washington-facebook
FOTO: Facebook/Mircea Geoană

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a mers, vineri, în vizită oficială la Washington, unde a avut o întrevedere cu vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence şi o întâlnire cu mai mulţi membri ai Congresului american. „O excelentă oportunitate de a constata forţa, vitalitatea şi permanenta adaptare a NATO la un mediu internaţional în plină transformare”, a scris Mircea Geoană pe Facebook.

„Vizita mea oficială la #Washington a debutat cu o întâlnire cu vicepreședintele SUA, Mike Pence. O excelentă oportunitate de a constata forța, vitalitatea și permanenta adaptare a NATO la un mediu internațional în plină transformare. O relație transatlantică #puternică și o contribuție #consistentă a aliaților europeni la securitatea noastră comună reprezintă garanția păcii și securității în spațiul #euroatlantic”, a scris Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, pe Facebook.

Citiţi şi: Mircea Geoană, numărul 2 în NATO: Trebuie să rămânem cu toţii vigilenţi în ceea ce priveşte situaţia din Orientul Mijlociu

Secretarul general adjunct al NATO a avut întâlniri şi cu mai mulţi congresmeni americani în cadrul vizitei sale oficiale la Washington.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri