O femeie însărcinată a fost împușcată de angajatul unui magazin după ce a prins-o că fură

Data publicării:
Patrulă de poliție în SUA
Patrulă de poliție în SUA FOTO: Getty Images

O femeie însărcinată, în vârstă de 24 de ani, din Tennessee, SUA, a fost împușcată de angajatul unui magazin după ce a prins-o că fură, relatează Insider.

Tânăra însărcinată în șapte luni a fost împușcată miercuri seară, în urma unei confruntări cu un angajat și a fost supusă unei operații de cezariană de urgență, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție Metropolitan Nashville.

Angajatul, Mitarious Boyd, în vârstă de 21 de ani, spune că două femei, dintre care una care avea 24 de ani și însărcinată în șapte luni, au furat articole din interiorul magazinului, potrivit MNPD. Poliția a spus că Boyd ar fi văzut-o pe femeie punând articole în cărucior și într-o geantă de umăr, ceea ce l-a determinat să înceapă să le filmeze. 

Le-a urmărit în timp ce ele plecau din magazin fără să plătească pentru articole. „Boyd a spus că, în timp ce femeile au început să pună obiecte în portbagajul mașinii lor, s-a îndreptat spre partea din spate a vehiculului”, potrivit unui comunicat de presă. „A spus că una dintre femei a scos un spray paralizant și a început să-l stropească”. 

Acest lucru l-a făcut pe Boyd să descarce pistolul semi-automat și să înceapă să tragă, a declarat poliția. Boyd a spus că se temea pentru viața lui și că nu știa dacă femeile aveau arme asupra lor.

Femeile au părăsit locul faptei și au mers la un spital local. Potrivit comunicatului de presă, bebelușul nu a suferit răni, deși se află în stare „critică, dar stabilă”.  Oficialii investighează cazul, iar ancheta va dezvălui dacă Boyd va fi acuzat. 

Un purtător de cuvânt Walgreens a declarat pentru Insider că Boyd nu mai este angajat la companie. „Siguranța pacienților, clienților și membrilor echipei noastre este prioritatea noastră principală, iar violența de orice fel nu va fi tolerată în magazinele noastre. Luăm această problemă în serios și cooperăm cu autoritățile locale”, se arată în comunicat.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri