Petreceri ca înainte de pandemie în Vama Veche, terasele au fost pline. Tânăr din Italia: Nu mă așteptam să fie atâția oameni aici

Data publicării:
terasa plina in vama veche
Petreceri ca înainte de pandemie în Vama Veche, terasele au fost pline. FOTO: Digi24

Vama Veche trăiește al doilea weekend fără mască. Sâmbătă a fost o zi frumoasă, cu soare generos și tineri pregătiți pentru distracție. Odată cu lăsarea serii, tinerii au ieșit la terase și au dansat pe plajă.

Odată cu lăsarea serii, străzile din Vamă au devenit din ce în ce mai aglomerate. Unii turiști au stat la terase, alții au dansat pe plajă. Boxele au devenit o prezență familiară pe malul mării.

"E foarte tare, nu mă așteptam să fie atâția oameni aici, dar e foarte drăguț", spune un tânăr din Italia.

Alții, mai romantici din fire, au stat retrași pe plajă, doar pentru a asculta valurile mării.

În Vamă nu au venit doar tinerii studenți.

"Am ajuns și noi în Vama asta, n-am fost în viața noastră. Or zică copiii: ce ai cătat mama acolo?", povestește râzând o femeie.

Adrian Voican, vicepreședinte al Asociațiilor de Promovare Turistică: "Vama Veche e o poezie dincolo de aparențe. Dacă te oprești la ce vezi în jur s-ar putea să fie lucruri care nu-ți plac, dar marea e aceeași, nesfârșită și în timp și în spațiu și nu se tulbură de micile intervenții ale omului care uneori sunt stridente."

În acest weekend, în Vama Veche sunt aproximativ 7.000 de turiști. Mulți dintre ei au rămas pe plajă până la primele ore ale dimineții, să prindă răsăritul.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri