Poliţia din Poiana Brașov cercetează rănirea gravă a unei turiste de 17 ani, găsită în stare de inconștiență în zona gondolei

Data publicării:
smurd elicopter
Elicopter SMURD în timpul unei intervenții. Foto: Facebook/ Salvamont Argeș

Poliţiştii din staţiunea Poiana Braşov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a accidentat grav o turistă în zona gondolei din Masivul Postăvarul, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

Turista, de 17 ani, din Galaţi, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi era în stare de inconştienţă la sosirea salvatorilor, scrie Agerpres.

"La data de 30 decembrie 2022, în jurul orei 11.00, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 17 ani, din judeţul Galaţi, s-ar fi accidentat în timp ce se afla în Masivul Postăvarul. Aceasta a fost preluată şi transportată la spital pentru investigaţii medicale. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Poiana Braşov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs incidentul", a transmis comisar şef Alina Maria Ivan.

Pentru salvarea turistei, ISU Braşov a trimis elicopterul SMURD. Din cauza condiţiilor meteorologice, acesta a putut ateriza numai în zona lacului, tânăra fiind coborâtă până în locul de preluare de către salvamontişti.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri