Adrian Țuțuianu: Nu vrem să preluăm conducerea PSD cu forța

Data actualizării: Data publicării:
tutuianu 170629_AUDIERI_GUVERN_TUDOSE_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea_1
FOTO: INQUAM Photos - Octav - Ganea

Adrian Țuțuianu are sprijin pentru a rămâne în PSD, a spus chiar el, luni, înainte de Comitetul Executiv, în care, potrivit informațiilor Digi24, el și Marian Neacșu ar urma să fie excluși din partid.

„Haideți să ne uităm puțin în DEX, pucist înseamnă altceva. Unii care preiau cu forță armată conducerea unui stat. Noi nu avem nicio forță armată în spate, nu vrem să preluăm conducerea statului, suntem într-o dispută internă de partid, care trebuie să aibă un răspuns adecvat și eu sper să vie un răspuns democratic”, a spus Adrian Țuțuianu.

Vicepreședintele PSD a mai spus că nu știe dacă va fi propus pentru a fi exclus din PSD, alături de Marian Neacșu.

„Vă asigur că am sprijinul colegilor și rămân membru al Partidului Social Democrat”, a precizat el.

„Am văzut că sunt colegi care sunt mai inflamați, alții care îndeamnă la calm, vom vedea cum se desprinde din CEXn. Vreau să fie foarte clar, nu plec nicăieri, nici în alt partid, nici din Psd atâta timp cât am sprijinul PSD Dâmbovița și al colegilor care sunt semnatarii scrisorii”, a mai spus Țuțuianu.

El nu a dorit să comenteze despre subiectul „valiza”, apărut sâmbătă în spațiul public, în care sunt documente despre firma Tel Drum și Liviu Dragnea. „Discutăm după CEX”, a spus vicepreședintele PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri