Dan Barna îşi începe campania cu un atac la Klaus Iohannis: „Voi fi un preşedinte full-time”

Data actualizării: Data publicării:
dan barna
Foto: InquamPhotos/George Călin

USR şi PLUS au anunţat, miercuri, că au început strângerea de semnături pentru candidatura la alegerile prezidenţiale a lui Dan Barna. Liderul USR a anunţat că cele două formaţiuni îşi propun să strângă 300 000 de semnături. Dan Barna a lansat şi un atac voalat la adresa preşedintelui Klaus Iohannis - întrebat ce fel de preşedinte vrea să fie, Barna a replicat că îşi doreşte să fie un preşedinte activ şi prezent în viaţa comunităţii. 

„Preşedintele nu conduce Guvernul, dar este acela care dă mesajul şi direcţia unei naţiuni. Un preşedinte prezent, full time, prezent în toată viaţa comunităţii, nu doar la crize, este necesar în România”, a spus Dan Barna. 

Întrebat ce consideră că a greşit Klaus Iohannis în mandatul de preşedinte, liderul USR a răspuns: „Nu vreau să vorbesc despre greşeli acum. Vorbesc despre ce voi face eu. Vom avea dezbateri în care vom vorbi despre istorie contrafactuală”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Şi Dacian Cioloş a postat pe Facebook un mesaj de susţinere pentru partenerul de alianţă.

„Îl sprijin pe Dan Barna la prezidențiale pentru că e vocea unei noi generații. Dan nu va fi nici președinte-jucător, nici președinte-spectator. Dan Barna va fi un președinte-arbitru, un mediator. Un președinte care să capete încrederea cetățenilor români că poate uni, că poate mobiliza toate părțile din societate alături de un nou proiect pentru România (...)”, a scris fostul prim-ministru pe Facebook. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri