Video Alegeri PSD la Teleorman. Cocoșilă de la ALDE: „Bună ziua, Partidului Socialist Democrat!” Ecaterina Andronescu: Județul Alexandria

Robert Kiss Data actualizării: Data publicării:
Viorica Dancila, eugen Teodorovici si Mihai Fifor la conferinta judeteana de alegeri teleorman
Viorica Dăncilă participă, împreună cu o parte dintre miniștri, la Conferința Județeană de alegeri din Teleorman

Premierul Viorica Dăncilă, însoțită de mai mulți miniștri din cabinet, participă sâmbătă, la Alexandria, la Conferința Județeană de alegeri. Alături de premier sunt și o parte dintre miniștrii care ar putea fi remaniați în CEX al PSD convocat pentru ziua de luni. Printre ei, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și ministrul Educației, Ecaterina Andronescu.

De pe scena Universității Valahia, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a încurcat numele județului cu cel al municipiului. Andronescu vorbea despre situația din învățământ în județul Teleorman când a pronunțat „județul Alexandria”, ceea ce a stârnit amuzamentul sălii. „Ambramburica iar le-a încurcat”, au remarcat, amuzați, delegații prezenți la Conferință.

Cuvântul de deschidere l-a avut reprezentantul ALDE, vicepreședintele Virgiliu Cocoșilă. A urcat pe scenă și a adresat un salut călduros: „Bună ziua, Partidului Socialist Democrat!”. Nu a scăpat nici el de oprobiul delegaților. „Partidul Social Democrat, bă!”, s-a auzit din sala care găzduiește Conferința Județeană. Pregătit să facă lobby printre PSD-iști pentru o candidatură comună în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu, cu o așa introducere, a pierdut orice șansă.

Rând pe rând, pe scenă au urcat miniștrii din cabinet, care, la un pas de a fi remaniați, au aruncat cu promisiuni de parcă ar fi încă în campanie electorală. „Peste 4000 de gospodării din județul Teleorman vor fi conectate la internet”, le-a transmis teleormănenilor ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu. La microfon a vorbit și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a promis, din nou, o autostradă. „Vreau să vă spun câteva lucruri care se vor face. Suntem într-un stadiu avansat cu Autostrada Sudului (deși este drum expres). Să văd eu că vine cineva și ne spune că nu avem nevoie”, a tunat Cuc la invitați, după care s-a întors către ministrul Finanțelor, care butona un telefon și i-a transmis: „Domnul Teodorovici să noteze pe telefon că avem nevoie de finanțare pentru o variantă de ocolire a municipiului Zimnicea”. „Fă tu implementarea și găsim și fonduri”, i-a transmis sec Teodorovici.

La Conferință, candidatul la șefia organizației, Adrian Gâdea și-a prezentat bilanțul din care reieșea că partidul a obținut un scor bun la alegerile europaralemntare. Secretarul General PSD, Mihai Fifor, prezent pe scenă, a strâmbat din nas.

„Vreau să începem campaniile viitoare de la „am făcut, am realizat”, le-a mai transmis Gâdea invitațiilor după toate promisiunile cu „vom face” pe care le-au transmis colegii săi miniștri, cu doar câteva minute în urmă.

Premierul Viorica Dăniclă nu a luat cuvântul în prezența presei, care a fost dată afară de la lucrările conferinței imediat după încheierea discursurilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri