Sari la conținut
News Alert

C. T. Popescu: Domnul Dragnea s-a "bullshit" pe stradă

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 declaraţia prin care Liviu Dragnea a negat că ar fi folosit, într-un interviu pentru postul public de radio elvețian SRF, cuvântul „bullshit”, cu referire la corupție. "Domnul Dragnea s-a bullshit pe stradă" , a afirmat jurnalistul.

„Dacă e să rezumăm ora şi jumătate pe care şi-a cheltuit-o din preţioasa sa viaţă de lider suprem Dragnea - ca să explice unor neisprăviţi şi neruşinaţi de jurnalişti nişte lucruri elementare - dacă e să rezumăm, putem spune că Dragnea s-a bullshit pe stradă. S-a bălegat pe stradă sau poate s-a străduit pe balegă. Poate că ordinea cuvintelor la întrebarea lui Alice Iacobescu, ordinea e alta, că nu ştie dânsul cum au fost montate cuvintele lui de jurnaliştii elveţieni.

E vorba de un interviu în care Dragnea a cerut să nu se mai vorbească de acest bullshit al corupţiei. Interviul e înainte de alegeri din 11 decembrie.
<Mi-a fost montat>. Dragnea şi-a asumat în legătură cu acel radio elveţian că i-au montat cuvintele. Dragnea nu a făcut altceva decât s-a bullshit pe stradă, s-a bălegat pe oamenii aceştia pe care îi vedem şi acum în stradă.

I-am urmărit râsul plictisit. Din când în când domnul Dragnea râdea plictisit. Spre sfârşitul conferinţei, râsul s-a trasformat în rânjet. Oamenii au fost răniţi în stradă şi Dragnea râdea plictisit. Ce înseamna? Mesajul era concentrat în acest râs: eu am puterea, băi prăpădiţilor, şi o posed din toate poziţiile, o abuzez cum vreau eu, cât şi când şi nu puteţi să mă opriţi”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a negat că ar fi folosit, într-un interviu pentru postul public de radio elvețian SRF, cuvântul „bullshit”, cu referire la corupție.

Liviu Dragnea: „Nu, nu discut asta. Eu n-am spus așa ceva.

Reporter: „Sunteți înregistrat”.

Liviu Dragnea: „Am înțeles. Nu știu ce au făcut (ziariștii elvețieni, n.r.) și ce au montat. Eu nu pot să spun așa ceva. Nici nu eram singur eu cu acei reporteri”.

Jurnaliştii elveţieni au făcut referire la interviul pe care liderul PSD l-a acordat postului de radio înaintea alegerilor din decembrie și în care ar fi spus că nu vrea să discute despre porcării precum corupția.

Vreau să le vorbesc românilor despre viitor, nu despre porcării precum corupţia”, spune Liviu Dragnea, conform înregistrării audio difuzate de postul de radio elvețian SRF.