Carmen Dan: Premierul nu mi-a cerut să plec din funcţie

Data actualizării: Data publicării:
viorica-dancila-carmen-dan-inquam ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat marţi, la Parlament că evaluare făcută de premierul Viorica Dăncilă decurge bine şi că nu i-a cerut până acum să plece din funcţie. „Nu ne temem de ceea ce urmează. Este firească această evaluare”, a declarat ministrul.

Carmen Dan a precizat că vorbeşte zilinic cu Viorica Dăncilă şi că are o „comunicare bună” cu prim-ministrul. „Evaluarea decurge bine. Am discuţii cu premierul României aproape în fiecare zi. Comunicarea cu premierul este o comunicare bună.”, a spus Carmen Dan.

Reacţia ministrul de Interne vine în contextul în care premierul Viorica Dăncilă face o evaluare la nivelul Guvernului în vederea remanierii unor miniştri din cabinet. Pe listă s-ar afla, conform unor surse, şi minstrul de Interne, Carmen Dan.

Evaluarea premierului ar urma să fie finalizată în două săptămâni, urmând ca într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional să fie prezentate concluziile evaluarii, după care partidul trebuie să decidă la propunerea Vioricăi Dăncilă ce miniştri pleacă din Guvern.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri